Z0oMb3E

   Akutní nebezpečí pro rizikové skupiny. Tomuto uživateli se vyhýbej, pokud patříš do této rizikové skupiny: je ti méně než 15let, jsi těhotná žena, homofob, jehovista, panna (ne ve smyslu astrologickém), panic a antidarwinista. Jsi-li debil a máš na to papíry, pak předlož dokumentaci, jinak též patříš k rizikové skupině. V opačném případě ti hrozí návaly na zvracení z homofekálních fórků, útoky na svou prachbídnou inteligenci a argumentaci (většinou oprávněné), díky nimž budeš mít nutkavou potřebu odstranit z internetu svoji bakalářku a zažádat ihned o místo ošetřovatelky dojnic. Vzhledem k mé osobní slabosti pro úchyly nemohu objektivně tohoto uživatele hodnotit, tedy jen poskytnu několik osobních dojmů. Z0oMb3E je nenapodobitelný, inteligentní, charismatický, ultravtipný „malý Mozart“ volné diskuze ČSFD, nicméně připouštím, že většina uživatelů ho zřejmě bude nenávidět nebo přezírat (nerozumí jeho paračeskoslovenčině ). A také připouštím, že ve skutečnosti to prostě může být úplně slušný, vážný, chytrý kluk s brýlemi a trochu mrňavým pinďourem.

 

DODATEK SEGRESTORA

   Tento zdatný chovatel pavouků a velký odborník na "céčkové" filmy, dokáže třeskutě reagovat na každý projev nablblosti a je jakýmsi drábem potulných blbů, kteří objeví volnou diskuzi ČSFD. Dříve si dokonce o nich vedl deníček. Zdá se, že se trochu svezl na tzv. verbalovské vlně a vnesl do diskuze prvek bezostyšného kanálového humoru, který jedny baví a jedny neskutečně pobuřuje. Jednoznačně patří mezi největší hvězdy ČSFD diskuze a zároveň mezi těžké soupeře. Zůstává přesto mnohými hluboce opovrhován. Ale jako pravý punker si z toho nic nedělá.

 

DODATEK KULYKA

    Zombitch (ať už si do nicku rve jakékoliv nesmyslné znaky, knecht). Stále zde je. Býval víc, ale patrně byl skrze koitus dohnán ku extrémní pracovitosti. Pročež jej budeme šanovat, neboť pro roduvěrného punkera není nic horšího, než tento střet s realitou. Mnohým z nás bývalo ctí, nechat se tímto milcem odporné žoužele vláčet diskuzemi, ujasňovat si s ním hranice juvenility, imbecility a mnohých dalších it s dehonestačním podtextem. Tací se již dnes nerodí! A právě proto, že tento (mimojiné - excelentní komentátor) bloumá kdesi okolo živočišným teplem sálajících otvorů, jež tentokrát vlastní dokonce snad i žena, případně se umanutě snaží poshánět dostatek finančních prostředků na bonboniéru, aby si jí alespoň něčím zasloužil, tedy že koná podobné píčoviny a nemá sdostatek času být přítomný, mládež a podobné sorty kriploidů nám zde vlčí, neb nemají zpětnou vazbu. Snad se brzy vybouří, usadí, rozmnoží, zaléčí z případných zmatků mezi virovými kmeny a opět pročistí zoufalé zbytky databáze. Pak budeme moci spolu s ním zvolat ono kýžené ,,halelůůůůjááá".