Lillien

Uveřejněno 10. 2. 2012 od Verbal

   Pravděpodobnost výskytu: velmi vysoká (pokud zrovna neosahává nějakého fešáckého hokejistu nejteplejšího týmu ČHL). Křehká, zakřiknutá květinka, jenž by za normálních okolností dobrovolně v životě neprocpala přes pysky jediné sprosté slovo. To by ovšem nesmělo rušit její katolickou auru a pozůstatky přísné, katechetické výchovy neustálé obtěžování ze strany sveřepých, nevybouřených intelektuálů i těch z opačného konce spektra, kteří po ní jen okatě slintají ze svých klecových lůžek. To je potom schopná chytit i Vlka za ocas a nacpat mu jeho argumenty do prdele s takovou razancí, že se s nimi udáví! A umí si přitom vygůglit vulgarismy natolik žalostné, že při nich tuhne ego i ostříleným kolonádním obšoustům. Takže pozor! Jakékoliv sexuální obtěžování bez dokonalé znalosti anatomie či snad nedej Bože snaha o polemiku nad jejími sofistikovaně vytříbenými komentáři může způsobit trvalou impotenci nebo doživotní koktání. Tato něžná dívka přesně ví, kde má klitoris a čím se má ve skutečnosti přemýšlet, není li zrovna v okolí nahý chlap. Pozoruhodné je, že vykazuje značnou míru tolerance k ostatním samicím, a to i takovým, které se normálně okamžitě nepřátelsky vrhají se svou protivnicí ve spodním prádle do nádrže s bahnem! A umí být i samaritánsky milá k opuštěným retardům, které zanechali jejich narkomanští rodiče na kostelních schodech s nápisem „Chcete mě?“. Nicméně Dawni zbystřete! Všechno má své meze!!!

 

DODATEK SEGRESTORA

   Tahle kočka s ostrými drápy má skvělý smysl pro humor a někde uprostřed čela se ji klube třetí oko, kterým dokáže každého provrtat a prohlédnout si ho takříkajíc v celé své nahotě. Je to starý poctivec a člověk, na kterého se můžete spolehnout. Srší energií, a pokud zrovna nepičuje na diskuzi, maká jako nádeník na svém bytě. Napsal bych jen, že je nejlepší, ale měl jsem za úkol vyplodit víc, než jedno slovo. Ale, je nejlepší.

 

Poznámka autorky o autorce:

..pokud se vám zdá, že chlapci mi naložili příliš málo, máte úplnou pravdu! Kolegové mě k mému překvapení dost šetřili a to, jak do vás pak tady štiplavě reju, může v kontrastu s tímto "milým komentem" působit unfair. Ovšem chápejte, nehodláme si přece zasírat milou atmosféru našeho tvůrčího hnízda nějakými nepříjemnými pravdami, prostě si mažeme med kolem huby a ta košilatá videa, co jsem chlapcům rozeslala jakože z "vrcholu mé kariéry" na to nemají určitě vůbec žádný vliv! (byla to nějaká Litevská kočička , psst)

..ale aby vám to nebylo úplně líto, zveřejňuji několik zaručeně pravdivých informací, kterými mě počastovali zdejší uchylové, posuďte sami:

(další "milý koment" mojí maličkosti od uživatele Z0oMb3E )

lilien: zakomplexovana mumia so slabostou otrcania genitalii. Pochopenie pre fekalny a homohumor vysoke...preto vyskyt na volnej aj pocas pracovnej doby. vtipnost prispevkov nb1 (natrhnuta branica z jednej strany). 

podle zabanované zrůdičky-uživatele "prasezlesa" jsem: strašně blbá kráva, která už ve svém pokročilém věku měla dávno mít děti, ale nemá je, ne že by nemohla z ekonomických důvodů, ale protože je sobecká svině...

..všimnětě si prosím, sobecká svině, aneb zkráceně SS...no co můžete od takového děvčete čekat! a to prosím nechtějte už vůbec vědět, co o mně řekl Rejžánek!:)

 

NOVÝ REDAKTOR KULYK DODÁVÁ:

Nevtíravě se propasírovala do role alfa-samice celé ČSFD, ať už si o tom nějaké Loreláje a Kleopatry myslí, co jim jen libo. Děvčátka (i ta odrostlejší) se smyslem pro humor aby kanec pohledal, proto snad natolik ujařmila nejedno mužské srdéčko. Obávám se, že svou roli hraje i namachrovaná propagace vlastní krásy na profilu, byť jí umanutě odmítá doložit fotografií, videem, kontaktáží na pláži....to kroutí varlatonosným fantasií. Lill je natolik přesvědčivá ve své argumentaci ohledně otravnosti a zbytečnosti lidského potěru, až se domníváme, že odrodila náplň celé školky a ve volném čase háčkuje dětské če-pyčky.