Slartibarkfast

Pravděpodobnost výskytu: vysoká. Pod mikroskopem je to hodně podivný týpek tenhle robot..( a proč vlastně proboha ta poza robota, pochopil to někdo??..) ještě taky občas tuto svoji roli prohodí s hrobníkem..těžko se mi v tom orientuje, nevěřím mu samozřejmě ani jedno:) Robota necháme stranou a budeme doufat, že to má snad nějakou souvislost s Čapkem..Na hrobníka má zase poměrně slušný všeobecný přehled a rozhodně nepatří mezi tradiční spamery nebo jednobuněčné organismy, kteří zasírají diskuze exkrementy s pravopisem mongolského přistěhovalce. A přestože se na diskuzi pohybuje řada mnohem uchylnějších individuí, Sraltibarkfasta spousta diskuzních matadorů nemůže dlouhodobě vystát. No dobře, je pravda, že se trochu vytahuje před ženskými, ale tak která dáma by nad tím nemávla pobaveně rukou? Je taky pravda, že se dokáže z příjemného pana "prvorepublikový styl, klid, nadhled, kultivovanost" v mžiku přerodit v kousavou bestii, která začne s naprostou přirozeností hýřit vulgarismy nejtvrdšího kalibru..tedy žádný čistokrevný zjemnělý intelektuál přátelé a zejména ty nováčku si dej trochu majzla na jeho momentální rozpoložení, protože na nováčky bývá taky občas milý jako sestra po dvacátém cévkování obézního starce. Jsi-li tedy diskuzním nováčkem, ale nikoli trochu inteligentní samice nad 15let, nezbývá ti, než očekávat dávku trochu štiplavých paintballových kulek. Pofoukat hematom ti můžeme tím, že i on si od některých uživatelů zažívá své pravidelné hemoragické peklo. S některými prokazuje v boji až abnormální vytrvalost, ale také dokáže svými senzory zaznamenat predátora toho druhu, s nímž se těžko bojuje, a tam zase volí taktiku spíše nenápadného humoristického úniku.

    Nicméně tento mnohdy až mirkodušínovský objekt může mít klidně pod trenclemi strašného romantika, až by to možná bylo moc i na ty z vás, kteří pravidelně slzíte u zamilovaných songů od Beyoncé. Snad pro tuto jeho nerozhodnost, při které se sám potácí mezi tvrďákem, humoristou a osamělým citlivým negativistou, vysílá k okolí často pomatené vibrace. A jak zní přátelé doporučení pro tyto věčné hledače? Cherchez la femme! Neboť správná velikost a vůně dámských kalhotek, které se začnou pravidelně válet u vaší postele, jsou jediným řešením na uraženou kousavost nebo jakékoli jiné robotovy technické poruchy.

 

DODATEK SEGRESTORA

   Slartibarkfast naprosto dokonale ztělesňuje podstatu robota, kterého zobrazuje jeho avatar. Stejně jako Marvin z knihy Douglase Adamse je i Slartibarkfast opravdová lidská osobnost firmy Sirius Cybernetics Corporation (nikdo to ovšem ještě neví). Tento maniodepresivní tvor má mozek velikosti planety, ale zabývá se takovými úkoly, jako třeba přijít na smysl a podstatu volné diskuze, v horším případě na smysl a podstatu některých diskutérů. Slartibarkfast se zajímá o hrobaření a i zde na volné už tak pohřbil několik lidí. Není lehké obstát s ním v diskuzi, pokud jste majitelem pouze tří chromozomů. Slartibarkfast se drží hesla: na hrubý pytel - hrubá záplata.

 

DODATEK VERBALA

   Nesmělý mamánek, jenž se za klávesnicí stává ostříleným, životem protřelým, neohroženým internetovým hrdinou a arbitrem dobrého vkusu. Nikdy neváhá postavit se před každou bezprizorní kikinou, neznalou stavu, hrdě na špičky, vystrčit svůj rachitický hrudníček, zatahat se frajersky za svého nevyvinutého šulínka a ohromit ji tokáním na úrovni žáka 6. třídy ZDŠ! Když to překvapivě!!!! selže, vždycky mívá v rukávu nejaký ten verbalův bonbonmot, který ovšem z jeho hardwaru působí, jako by Da Vinci maloval kosočtverce. Od teď chci tantiemy, Kraxno!!!