Jarous

Výskyt: Poslední dobou naprosto všude a excesivně. Výskyt však zcela serendipitní.

 

Bylo by škoda, nepřidat do naší čsfdpedie hrdinu nové doby, geroje napříč univerzem, neokatolíka a myslitele všeho jsoucna, malého Buddhu a diskusního Kostěje Nesmrtelného, uživatele jarouse zvaného též Jerry, The Brave Tiger někdy i (většinou zlými škarohlídy) Jar Jar, The Great Faggot pro jeho údajnou lásku k Star Wars sérii.

Muž železných nervů, který se ostře pouští do každé diskuze, se s nikým skutečně nepáře. Statečně odolává všem útokům nepřátel a brilantními slovními obraty doslova rozbije každého řečníka. Někdy třeba ani ve své velikosti nezareaguje. Toť jeho velkou předností. Směle vás roznese na kopytech (tlapkách) v úplně jiné diskuzi, většinou jeho vlastní a tajné, kam smí jen on a hrstka jím vyvolených nohsledů, vlastně stejně mentálně naladěných přizvukovačů, samozvaných psychologů či mnohých jiných „sluníčkových" lidí.

 

Při delším pozorování jsme došli k závěru, že tento nový typ diskutéra zanesl do ČSFD vln nevídaný prvek, totiž dechberoucí entrée do diskuzí.

Považte sami:

Hlásím příchod a dobré ráno.

Dobré ráníčko,svěží stáváníčko z kuchyně voní kafíčko

Požehnané ráno,dololedne, poledne ,odpoledne i večer najednou.

Zdrávím všechy lidi dobré vůle.

Dobrý den,fajnově jsem se vyspal a jsem připraven do diskuze.

Pěkné ránko hlavinky.

Zatímco se dvakrát u kompu otočí na fofrkřesle, ke kterému jest přikován neblahým řízením osudu, ozdravnými pobyty s programem Mořský koník od VZP a nezřízeným posloucháním bluegrassu, vyplivne několik dalších ultimátních stěrů, že jeden hned neví, jak vlastně reagovat.

Vy jste tak krásně průhlední, jak právě umytá sklenice, škoda, že taky tak prázdní.

 Vy mě jste hovno fandové.....

 Já, naprosto jsem vážnost sama.

 Ale já medvídky rád uáááááááááá

Já nechci nikoho děsit,ale zařvat dokážu,hlavně na na ty zlý (pytláky a podobnou verbeš.

 

O tomto lingvistovi a cerebrálnímu lamači jsme se navíc dozvěděli, že je (jak sám o sobě napsal) Hornopočerničák (neváhal dodat, že jest toto místo v Praze 9), pobírá invalidní důchod, potom psal, že dělá nějakou, cituji: „prta  živnost a pošt´ák příležitostná brigáda." Dále máme potvrzeno, že má rád vůni nových knížek, pěstuje kočky na maso, čichá si ke špíně za nehty (neověřeno), rád zakládá na ČSFD diskusní místnosti, z kterých ale postupně uživatele vyhazuje (BAN), neboť si žádá, aby každý hovořil jen dle jeho představ a rozličných přání. Nesnese protinázor, ačkoliv neví, co to přesně znamená. Několik uživatelů si udrželo jeho přízeň, neboť se jim podařilo legitimovat například velmi nízkým IQ, což Jarda Tykvíček respektuje a přijímá. Jedná se většinou o podobně zmatené nováčky, často nevyblbnuté děti (lze je snadno rozlišit, v avataru mají většinou obrázek tygra, či jinak drsné zviřátko). Pro ně je Hrdinný kapitán Jára Korkorán něco jako ČSFD guru.

 

Za velký životní krok považuje přijetí do dobrovolného ČSFD společenství fanoušků tvorby J. R. R. Tolkiena zvané Lembasové hlavy, které bohužel blatantně selhalo co do smyslu diskusní síly. Poslední přeživší nadšenci se uchylují do zamčených místností, alternativ za veřejné diskuse, kde jsou skryti před oponenty a jen nerušeně závodí v odpočítávání dnů do premiéry filmu Hobit.

 

Samotný příchod této mocné tygří entity však nebyl nejšťastnější. Ve své velikosti považoval za automatické, že několik starších uživatelů mělo mu odevzdat bod a ve své blahosklonnosti jim navrhl, že jim on svůj bod dá též, pokud se mu oni zalíbí. Je nabíledni, že se mu mnozí nezalíbili. Aby ne, mnozí oslovení zde totiž hrají fair play. Ne však Jarous 3:16. Tomu není nic svaté. Tu žadoní o bod, tu pokrytecky vyvrací svá vlastní tvrzení, infantilně žužlá a komolí češtinu, mate nepřítele mlčením, pomlouvá, mstí se, intrikuje, vydává podivné zvuky, čichá k nehtům (stále neověřeno), hraje si s ovládáním fofrkřesla (předpokládáme), horlivě informuje o svých obědech a večeřích (považuje to za vděčné téma k diskuzi – stokrát potvrzeno), dovolává se soucitu pro své chatrné zdraví nebo plaše uteče za ženskou sukni…

 

…a tak vesele plyne život na nové ČSFD s kvantem zbytečných netematických diskuzí, jímž jistě vévodí i Stvořitel Jarous alias Bůch, neb, cituji: Chraň bůch , v žádném případě, čti mezi slovy co tam není.“