Kulyk

   Pravděpodobnost výskytu – postrádá logiku, stejně jako zmíněný uživatel. Úhlavní přítel entity, známé jako Peytl.

Kulyk se objevil jako povodeň. Z jara a nečekaně, vymlel tu do hlav nehezké koryto a zanechává po sobě zápach vyplavených kanálů. Kamarádí se s každým, kdo postrádá vztah k vlastní sebeúctě, prdí za hýkavého smíchu a nabubřelou má leda tak prostatu. Patrně trpí sníženou pohyblivostí spermií, neboť umanutě naznačuje, že je jeho partnerka cirka čtrnáctý měsíc těhotná. Evidentně si touto lží kompenzuje vlastní touhu po rozmnožení. Chcete-li s ním být však zadobře, pochvalte jméno, vybrané pro potenciální plod – Malvína. To se vám potom rozpláče do pošty, bez ohledu na vaše pohlaví učiní řadu lechtivých návrhů a narve vám bod, jen to fikne.

 

Poslední dobou podlehl paranoickému přesvědčení, že se jej snaží nějaká síla odtrhnout od svobody slova a přes slovutné vedení ČSFD zaBANovat. Pokud se mu to pokusí někdo vyvrátit, stane se okamžitě hlavním podezřelým.

 

 

DODATEK OD LILLIEN

Kulyka si nemůžete nevšimnout. Vyhodíte dveřmi, nacpe se oknem. Jestli někdy neprodával hrnce důchodcům, měl by s tím začít, má neuvěřitelný talent vnutit se do jakékoli společnosti a stát se kamarádem každému , bez ohledu na jeho postižení. U všeho se rád ochomýtá (nejvíce vyskakuje z krabičky u témat sex, děti, politika a pak vše, čemu nerozumí), do všeho kafrá a tudíž v našem spektru zastupuje Kelišovou volné diskuze. Bohužel je i zároveń postižen mírnou inteligencí a špatně maskovanou laskavostí, která z něj činí jedince, do nějž se nedobře kope. V raném mládí si zřejmě osvojil asertivní techniku „otevřených dveří", tudíž s velkou radostí a otevřenou náručí nastaví hruď všem vulgárním a emotivním střelám do své osoby, aby se pak poťouchle smál vaší rezignaci, když zjistíte, že s ním vlastně už hodinu výborně žvaníte. Dokonce i zapřisáhlým hejtrům diskuzí, z nichž by nováčkům prdly cévky, bylo tak nějak nemilé si z kulyka učinit nepřítele. Tato hinduistická aura trochu poleví v okamžiku, kdy se nehezky naserete do jeho přátel, nebo budete ambiciozně omezovat svobodu projevu, svobodu jednotlivce, případně jakoukoli svobodu, z níž si tento přestárlý a v pubertě zabržděný, bývalý punker učinil životní modlu. O jeho sexuálním náboji již nemá smysl polemizovat, v situaci, kdy netakticky nechal ucáknout své DNA do černé díry a stal se vítězem v soutěži „matka roku", je pro regulérní porno již ztracen a realizuje se pouze virtuálním popichováním.