Slatkac

Uveřejněno 10. 2. 2012 od Lillien

   Pravděpodobnost výskytu: středně vysoká. Chlapec intelektem oscilující mezi kosmanem zakrslým a lehce přiožralým projektantem na ČEZu. Poznáte jej snadno dle tradičních pozdravů (dobrý večer exkrementi apod.) a hlášek, z nichž rozhodně některé stojí za pozornost, a proto doporučuji toto jinak milé a legrační zvířátko dlouhodoběji pozorovat. Jedním z jeho povedených počinů je také zajisté rozvratná činnost na diskuzi k Twillight sáze, kde přiváděl pravidelně k šílenství fanynky podvyživených upírů a vysteroidovaných vlkodlaků tak dlouho, že se dle nepodložených zdrojů některé pokusily o sebevraždu, některé o vraždu (slatkáče). Nicméně ani to mu nezabránilo si nakonec závěrečný díl zmiňované ságy vychutnat a dokonce ho ohodnotit plnými třemi hvězdami, což dokazuje, že chlapcův vkus je stále ve vývinu a ne ještě zcela vyhraněn. V čem rozhodně Slatkáč vyniká nad ostatními je jeho vřelý vztah a praktický přístup k porno žánru. V tomto odvětví se takříkajíc „konečně našel“ a nutno dodat, že mnozí si přejí, aby u něj také skončil.

 

Úryvek ze Slatkáčova komentáře k Rozbřesk -4.díl Twillight ságy:

…Rozbřesk už není tak blbý jako předchozí díly, má v sobě něco divného co jsem nepochopil, ale díky tomu nepochopenému se mi tento díl celkem líbil.

 

DODATEK SEGRESTORA

   K slatkačovi třeba poznamenat, že si dokáže udržet laťku svého "humoru". Nenechá se nikým ovlivnit a jede si pořád to své. V konečném důsledku to rozesměje, stejně tak ale i pořádně otráví. Chtělo by to určitě nějakou aviváž.

 

DODATEK VERBALA

   Varovné memento toho, že by rodiče v žádném případě neměli být sourozenci! Bůh trapných hlášek, které neváhá do zchytření opakovat, dokud nedonutí nějakého stejně mentálně vyvinutého uživatele k soustrastnému smíchu! Prozatím to však velkoryse připisuji vrcholící pubertě a problémům s beďary než zářícímu intektu zednického učně. A jednou se mu dokonce povedl i vtip!!